Bogføring af bilag

Bogføring af bilag

Vi laver din bogføring og dit momsregnskab eller lønsums afgift.

Vi hjælper dig med at få de rigtige arbejdsgange i hverdagen, så du får det hele med i dit bogholderi. Vi kan også lære dig at gøre det selv.

Om du er helt nystartet og kun dig selv eller har en mellemstor virksomhed, så er det vigtigt at du har overblik over både din virksomheds drift og økonomi. Et godt redskab er at have den rigtige struktur på opsætningen i regnskabet, så bogføringen giver dig et dagligt økonomisk overblik og dermed mulighed for at reagere på eventuelle udsving.

Det er vigtigt at bogføringen giver et overblik over sundhedstilstanden i virksomheden og kan bruges som redskab. Det kan dermed være med til at give bedre handlemuligheder, øge cashflow og forbedre likviditeten.

Timeregistrering, timesedler, materialer, kørsel og fakturering kan gøres fra en mobil eller tablet, og kortbetaling kan modtages via samme medier. Virker tasterne for små, anbefaler vi et transportabelt bluetoothtastatur, der findes i mange størrelser.

Bogføring foregår som udgangspunkt i e-conomic, men andet kan aftales. Vi bruger bla. også Airboss, Billys Billing, Dinero, Debitor, C5, Navision, Stellar, og mange flere

Vi har kendskab til de fleste økonomisystmer.

Mobilfaktuering

Vil du gerne i gang med mobilfakturering, hjælper vi dig med den rigtige løsning, sætter det op, og viser dig og dine medarbejdere, hvordan I bruger det. Vi hjælper med gode arbejdsgange, så det kommer hurtigt i brug og bliver brugt rigtigt.

Via mobil og kalendersystemer kan en stor del af den daglige administration klares online og onsite, til stor gavn for likviditeten.

 Online regnskabsprogram

Det er muligt at scanne bilag, så de ligger i e-conomic, og du selv har de originale bilag

Har du medarbejdere, taster vi også gerne deres løn i Danløn.

Det er muligt at sende lønsedler via e-mail og besked om nettoløn via sms direkte til dine medarbejdere.

Erfaring

Vi har mange forskellige kunder og stor erfaring med både små og mellemstore virksomheder. 

Sådan bliver du kunde:

Du kontakter os for et indledende møde

Til mødet skal du medbringe pas eller kørekort som billedlegitimation samt sygesikringskort. Dette er lovpligtigt.

Du skal have bilag og evt. andet materiale med, som vi har aftalt når du booker opstartsmøde.

Kontakt Pia Eilert for møde. Skriv til pia@revisor4600.dk eller ring på 53 50 50 55