Bogholderi

Bogholderi

Bogholderi – Bogføring, lønbehandling og Administration i hverdagen

 Bogholderi – Bogføring, lønbehandling og Administration

Vi kan stå for dit bogholderi mens du er ude og tjene penge på det du er bedst til. Få overskud og tid til dine kunder og alt det du brænder for.

send dine bilag til os, scan dem eller kom forbi med dem.

Bogføring og bankafstemninger er vigtige for løbene at have et et overblik over helbredstilstanden i virksomheden.

Vi er klar til at hjælpe, når der skal der styr på:

 

For at kunne være gode sparringspartnere for dig, er det meget vigtigt, at vi får alle bilag og mulighed for jævnligt at afstemme med banken, dette gøres lettest ved at give os “se adgang”, hvilket betyder at vi kun kan se saldi og bevægelserne på dine konti.

Vi har mange års erfaring med oprydningsopgaver og med at få styr på bogholderi, momsregnskab, løn og afgifter. Vi får skabt struktur og arbejdsgange, så regnskabet kan bruges som redskab til at styre virksomheden og økonomien.

Desuden kan vi tilbyde:

  • At tage de svære opringninger for dig
  • Hjælp til at få styr på rykkerprocedure
  • Hjælp til forhandling af nye kreditter og afdragsordninger

For at komme i godt i gang, skal du lave en aftale med os og derefter sende os alle dine bilag. Derefter gennemgår vi dit materiale og starter bogføringen op. Senere gennemgår vi gerne balancen med dig som viser periodens resultatvi tager en snak om, hvad den er udtryk for, hvordan det går i din virksomhed og hvad du har af muligheder.

Du er velkommen forbi på vores kontor, men vi kommer også gerne til dig og foretager bogføringen samt andre arbejdsopgaver.

Vi tilbyder også vikarservice i forbindelse med travlhed eller sygdom i din virksomhed.

Som udgangs punkt bruger vi e-conomic til bogføring, men vi har bruger mange forskellige økonomisystemer, og har kendskab til de fleste.