Løn

Lønbogholderi

Har du styr på Lønnen ?

Skal vi hjælpe dig med at lave løn til dig og dine medarbejdere?

Vores lønbogholderi bruger normalt  Danløn til lønbehandling. Fra maj 2017 er Bluegarden også en mulighed. Danløn er et midre system, hvor Bluegarden kan lidt mere.

Du kan også bruge eIndkomst eller andet kan aftales, men vi anbefaler at bruge Danløn eller Bluegarden/Multidata. Danløn og e-conomic er kompatible, så her kan spares tid ved bogføring af lønkontering.

Vi tilbyder at sende lønsedlerne til dig på en pdf som du kan udskrive eller dine medarbejdere kan få deres lønseddel direkte i e-boks eller på en mail.

Vi skal have oplysningerne senest fem dage før lønnen skal være til udbetaling. Nye medarbejdere skal vi have modtaget oplysninger om senest otte dage efter ansættelse, dog senest fem dage før lønudbetaling.

Oprettelse af Danlønaftale og OS2 aftale er en forudsætning for, at vi kan taste lønoplysningerne i Danløn. Vi hjælper dig gerne med oprettelsen af danlønaftale. 

Vil I bruge Bluegarden, så ring og hør mere om hvordan I tilmelder jer, så vi kan hjælpe jer.

Har du måttet afskedige personale, skal du være opmærksom på, at du skal betale udbetale de såkaldte g-dage. Der er kommet nye regler på området.

Din virksomhed har selv ansvaret for at gennemgå det tastede og godkende lønbehandlingen, Beder du os om bare at køre lønningerne, er det stadigvæk dit ansvar.