Oprettelse af virksomhed

Ønsker du at starte en virksomhed eller en forretning, hjælper vi dig gerne med at oprette og få cvr.nr. Vi hjælper dig også med at søge om momsregistrering, samt om du skal registreres som arbejdsgiver eller andet. Skal du søge om næringsbrev eller alkoholdbevilling er vi også klar til at hjælpe dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os, og høre om hvilke former for virksomheder der kan oprettes og hvad der passer bedst til dig og den måde du ønsker at drive forretning.

Det kan være du ønsker at oprette en enkletmandsvirksomhed, men der findes også andre former for virksomheds form, som er være værd at overveje, når du starter en ny virksomhed.

Fra 1. januar 2014, er det blevet muligt at start oe et Iværksætterselskab, med betegnelsen IVS. Egenkapitalen skal udgøre min. 1,- og når IVS selskabet har sparet op til at få en egenkapital på kr. 50.000,- skal det omdannes til et ApS. Et iværksætterselskab har nok ikke samme kreditværdighed som et ApS, tilgengæld skal du ikke ud og låne pengene, til et ApS, hvis du ikke har pengene. Det er ikke muligt med aportindskud.

Ønsker du at oprette et ApS er kravet til egenkapitalen fra 1. januar 2014 kr. 50.000,-. Her har du større kreditværdighed, da virksomheden har en værdi allerede fra start. Det er muligt at bruge reglen om aportindskud.

Der findes også andre former for selskaber, og vil du høre mere er du meget velkommen til at kontakte os.