Oprydning – Har du mistet overblikket over økonomien?

Oprydning

Oprydning i økonomien – Er alt blevet Kaos ?

Har du mistet overblikket over økonomien ?

Skal vi hjælpe med oprydningen?

Vi kan hjælpe med at skabe overblik, få sat tingene i system og skabe gode arbejdsgange, som giver god struktur til at få styr på tingene.

Vi laver budgetter, bogfører og laver regnskab. Vi snakker med skat, bank, kreditorer m.fl. Vi ser muligheder og hjælper med at sætte mål, som vil give mening ud fra de forudsætninger der er mulige.

Når alt er blevet kaos, hjælpe det ikke kun at få overblik. Det er vigtigt at se på handlemønstre og arbejdsgange og baggrunden for at det er kommet dertil, hvor der skal helt andre ting til, og hvordan ikke bare der bliver ryddet op, men hvordan det fremover ikke går galt igen, og hvordan der skabes gode arbejdsgange og muligheder for at kunne læse økonomien, og derved skabe nye mål.

Går vi ind i en opgave med at rydde op, så er det et samarbejde hvor der ikke kun arbejdes med det økonomiske overblik, men hvor der arbejdes på at forbedre overblikket omkring økonomiske muligheder og få styr på tingene, så de ikke kommer til at sejle igen. Vi giver sparring til at kunne se udviklingsmuligheder og hvor der måske skal skæres. Hvad bruges pengene til, bruges de til udvikling eller afvikling, kan de bruges bedre, hvor tjenes der penge, og hvilke mål er der for fremtiden.