Håndværkere, butikker og små erhvervsdrivende

Regnskab for håndværkere, butikker og små erhvervsdrivende

Skal vi lave din moms og dit årsregnskab

 Regnskab for håndværkere, butikker og små erhvervsdrivende

Vi har specialiseret os inden for nogle felter, og et af dem er regnskab og bogholderi for almindelige håndværkere, frisører og små butikker og andre selvstændige virksomheder, der har det vi i dagligdagen  kalder for alm. momsregler.

Bogføring

Når du er blevet kunde hos os, skal vi have dine bilag, med mindre vi tager ud til din virksomhed og laver bogføringen der. Du kan enten sende bilagene eller komme forbi med dem. Der kan også aftales afhentning på din adresse, mod betaling. Det kan også aftales at vi laver løn for dine medarbejdere. VI hjælper dig også gerne med den alm. administration, i forbindelse med bogholderi og regnskab. Efter aftale kan vi stå for rykning af dine debitorer.

Årsregnskab

En gang om året skal du have lavet et årsregnskab og evt. din selvangivelse. Vi står klar til at lave dit årsregnskab, hvis vi har stået for bogføringen, eller du selv har lavet bogføringen, og alle konti er afstemt. Er din egen bogføring ikke afstemt, hjælper vi dig. Kontakt os for mere information Hvis du er i tvivl om hvordan vi kan hjælper dig, er du altid velkommen til at kontakte os og hører mere.