Årsregnskab

Årsregnskab

Årsregnskab skal laves hvert år. Det giver overblik over hvordan året er gået og hvilken tilstand virksomheden har. Vi tager gerne en snak med dig omkring dit regnskab og hvad det viser og hvad det betyder for dig, så du bliver klogere på din virksomhed.

Vi har specialiseret os i at lave årsregnskab for ejerledede virksomheder i hele Danmark.

I daglig tale betyder det at vi har fokus på at lave årsregnskab for personligt ejede virksomheder, ApS’er, I/S samt s.m.b.a. selskaber.

Herunder; selskabsregnskaber Klasse B tilknyttet en statsautoriseret revisor, samt selskabsregnskaber klasse B uden revisionspligt. De nye IVS-selskaber (iværksætterselskaber), s.m.b.a.-selskaber og personligt ejede virksomheder.

Derudover laver vi årsregnskab for foreninger og private selvangivelser.

Har din virksomhed revisionspligt, finder vi den rigtige løsning for dig.

Vi hjælper også med at oprette private virksomheder og ApS selskaber.

Om din virksomhed har revisonspligt eller ej, afhænger af flere faktorer, men hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at spørge os.

Derudover har vi samarbejdsaftaler med statsautoriserede revisorer.

Revisor Thomas Eilert har specialiseret sig i årsregnskab, skattesager og selskabsbeskatning.

Rådgiver Pia Eilert har specialiseret sig i rådgivning omkring forbedring i virksomheder og bedre økonomi. Pia arbejder med økonomisk muligheder, struktur og overblik, arbejdsgange og udvikling af virksomheder.

Det kan aftales at vi kommer ud til jer, også selv om i bor i jylland eller på øerne, men det er selvfølgelig dyrer når vi skal køre langt og evt. overnatte, færge eller bro, men vi kommer 🙂

Vi har klienter i hele Danmark, og vi holder også online møder.

Kontakt os her.

Kontakt os her

    Kontaktinformationer

    Tlf. 53 50 50 55

    Adresse: Toldbodvej 1, 4600 Køge

    Email: info@revisor4600.dk

    Betingelser og privatlivspolitik