Har du brug for hjælp til Programmer eller App´s?

Vil du gerne have hjælp til hvilke IT programmer eller app´s der vil gøre livet letter for dig og din virksomhed, så kontakt os. Vi hjælper dig godt i gang. Har du fået ny pc, har brug for installering og opsætning af mail, og ønsker du at have dokumenter, billeder m.m. over på den nye fra den gamle pc?  Kontakt os, så finder vi ud af om det er noget vi kan hjælpe dig med.

Programmer

Vi anbefaler generelt e-conomic, men mange andre systemer fungere også fint, og vi har kendskab til næsten dem alle sammen, ellers lære vi dem.

Nogle Dinero eller Billys billing, enkelte af vores klienter bruger Debitoor som fakturerings program. Du kan læse mere om det, ved at trykke her. Andre bruger det gamle C5 eller navision.

Bruger du e-conomic til at fakturere, og har dine kunder svært ved at betale til tiden, anbefaler vi at du et et system som passer godt til dit økonomisystem og evt. kan integreres med det. Der findes virksomheder som ønsker det gjort automatisk andre øsker at de selv har sidet med det først, og sker der ikke noget, så overgår det til rykning og opkrævning via bureauer.

Applikationer

I hverdagen kan mange forskellige apps være med til at lette administrationen og forbedre bundlinjen i en virksomhed. Vil du gerne høre mere om hvilke apps der kan være med til at gøre din hverdag lettere, så er du meget velkommen til at spørge os. Vi følger hele tiden med i udviklingen, og holder os opdateret. Vi har lagt nogle få links ud på vores side omkring mobilsystemer

Kontakt os her

    Kontaktinformationer

    Tlf. 53 50 50 55

    Adresse: Toldbodvej 1, 4600 Køge

    Email: info@revisor4600.dk

    Betingelser og privatlivspolitik