Bogholderi & løn

Bogholderi

Vi laver din bogføring og dit momsregnskab eller lønsums afgift.

Vi hjælper dig med at få de rigtige arbejdsgange i hverdagen, så du får det hele med i dit bogholderi. Vi kan også lære dig at gøre det selv.

Om du er helt nystartet og kun dig selv eller har en mellemstor virksomhed, så er det vigtigt at du har overblik over både din virksomheds drift og økonomi. Et godt redskab er at have den rigtige struktur på opsætningen i regnskabet, så bogføringen giver dig et dagligt økonomisk overblik og dermed mulighed for at reagere på eventuelle udsving.

Det er vigtigt at bogføringen giver et overblik over sundhedstilstanden i virksomheden og kan bruges som redskab. Det kan dermed være med til at give bedre handlemuligheder, øge cashflow og forbedre likviditeten.

Timeregistrering, timesedler, materialer, kørsel og fakturering kan gøres fra en mobil eller tablet, og kortbetaling kan modtages via samme medier. Virker tasterne for små, anbefaler vi et transportabelt bluetoothtastatur, der findes i mange størrelser.

Bogføring foregår som udgangspunkt i e-conomic, men andet kan aftales. Vi bruger bla. også Airboss, Billys Billing, Dinero, C5, Navision og mange flere

Vi har kendskab til de fleste økonomisystmer.

Mobilfaktuering

Vil du gerne i gang med mobilfakturering, hjælper vi dig med den rigtige løsning, sætter det op, og viser dig og dine medarbejdere, hvordan I bruger det. Vi hjælper med gode arbejdsgange, så det kommer hurtigt i brug og bliver brugt rigtigt.

Via mobil og kalendersystemer kan en stor del af den daglige administration klares online og onsite, til stor gavn for likviditeten.

Online regnskabsprogram

Det er muligt at scanne bilag, så de ligger i e-conomic, og du selv har de originale bilag. Vi har også kendskab til mange andre økonomisystemer. Fra 2023 kræver loven at alle bilag skal ligges digitalt. Mange er vores kunder er allerede overgået til at være helt digitale, men har du brug for at vi scanner dine bilag, så du kan holde lovkravene til at de ligger digitalt, så hjælper vi også med det, og hvordan du får nogle gode arbejdsgange til at komme godt igang.

Har du medarbejdere, taster vi også gerne deres løn i Danløn, men vi har også kendskab til andre systemer som f.eks. Bluegarden, Salary m.fl.

Det er muligt at sende lønsedler via e-mail og besked om nettoløn via sms direkte til dine medarbejdere.

Erfaring

Vi har mange forskellige kunder og stor erfaring med både små og mellemstore ejerledede virksomheder.

Sådan bliver du kunde:

Du kontakter os for et indledende møde, som både kan foregå hos dig, på vores kontor eller online

Til mødet skal du medbringe pas eller kørekort som billedlegitimation samt sygesikringskort. Dette er lovpligtigt.

Du skal have bilag og evt. andet materiale med, som vi har aftalt når du booker opstartsmøde.

Kontakt Pia Eilert for møde. Skriv til pia@revisor4600.dk eller ring på 53 50 50 55

.

Løn

Skal vi hjælpe dig med at lave løn til dig og dine medarbejdere?

Vores lønbogholderi bruger normalt  Danløn til lønbehandling,  Bluegarden også en mulighed. Danløn er et midre system, hvor Bluegarden kan lidt mere.

Du kan også bruge eIndkomst eller andet kan aftales, men vi anbefaler at bruge Danløn eller Bluegarden/Multidata. Danløn og e-conomic er kompatible, så her kan spares tid ved bogføring af lønkontering.

Vi skal have oplysningerne senest fem dage før lønnen skal være til udbetaling. Nye medarbejdere skal vi have modtaget oplysninger om senest otte dage efter ansættelse, dog senest fem dage før lønudbetaling.

Oprettelse af Danlønaftale og OS2 aftale er en forudsætning for, at vi kan taste lønoplysningerne i Danløn. Vi hjælper dig gerne med oprettelsen af danlønaftale. 

Vil I bruge Bluegarden, så ring og hør mere om hvordan I tilmelder jer, så vi kan hjælpe jer.

Har du måttet afskedige personale, skal du være opmærksom på, at du skal betale de såkaldte g-dage. Der er kommet nye regler på området.

Din virksomhed har selv ansvaret for at gennemgå det tastede og godkende lønbehandlingen. Beder du os om bare at køre lønningerne, er det stadigvæk dit ansvar.

.

Kontakt os her

    Kontaktinformationer

    Tlf. 53 50 50 55

    Adresse: Toldbodvej 1, 4600 Køge

    Email: info@revisor4600.dk

    Betingelser og privatlivspolitik