Hjemmesider

Vi laver små hjemmesider som gør dig synlige for dine kunder. Det er vigtigt dine kunder ved hvad du laver, hvem der er og hvordan de får fat på dig og hvornår. Det giver sig altid godt at have sit eget domæne, men e-mail til i steder for en gmail eller lignende. Det er vigtigt din virksomhed er synlig, så dine nye kunder kan få fat på dig og dine gamle kan finde dine kontakt informationer. Kontakt os for at få et godt tilbud.

Applikationer

Vi bruger alle Apps i dag. Nogle er for sjov og andre giver rigtig god mening i hverdangen og i  arbejdslivet. Nogle Apps letter lige frem administreringen  og giver gode arbejdsgange der kan ses lige ned på bundelinjen. Her kommer vi med anbefalinger til Apps, der måske er noget for dig og kan lette din hverdag. Vi tager også altid gerne mod anbefalinger på gode apps du bruger i hverdagen som giver mening for dig, og som vi gerne må dele. Dem deler vi gerne her til glæde for vores klienter.

Sikkerhed

Husk at det er vigtigt at beskytte dine mobile enheder for virus og malware. Det er ikke kun din pc der skal have antivirus. Vi kan også rådgive dig om gode pc og mobil vaner i hverdagen. Vi anbefaler også gerne nogle meget dygtige virksomheder som kan hjælpe dig med de lidt mere avancerede sikkerheds opgaver på mobiler, hvis det er der dit behov er.

Kontakt os her

    Kontaktinformationer

    Tlf. 53 50 50 55

    Adresse: Toldbodvej 1, 4600 Køge

    Email: info@revisor4600.dk

    Betingelser og privatlivspolitik