Ledige stillinger

Ledige stillinger

Personlig Assistent, Fleksjob eller studentermedhjælper:

Lige nu søger vi en Personlig Assistent ca. 6,75 timer om ugen. Timerne vil ikke lægge samlet, men fordelt på flere af ugens dage og fortrinsvis om formiddagen. Arbejdsopgaverne vil være at hjælpe og støtte i hverdagen med f.eks. at bære mapper, mindre bogføring, registreringer, journalskrivning, referatskrivning, administration, timeregistrering, kendskab til databaser en fordel,  lave kaffe, tage telefon og meget andet praktisk arbejde.

Marketingsmedarbejder, Studentermedhjælper:

Vi søger også en studenter medhjælper til markedsføringsmedarbejder ca. 1-2 timer hver 14 dag til salg og marketing, samt opdatering af hjemmeside og sociale medier. 

Tilkalde vikar til Bogholderi og Regnskab:

Fleksjob eller studentermedhjælp til små jobs og adhoc opgaver efter behov. Skal kunne køre ud til kunder på Sjælland, eller løse opgaverne på vores kontor m.m. Du har erfaring med bogføring, bankafstemning, debitor og kreditor bogholderi, afstemninger og er god til at tale med mennesker. God til excel og e-conomic. Afløning vil være på timebasis fra opgave til opgave, og der kan ikke garanteres noget fast eller fast arbejdstimer.

Ansøgninger sendes til pia@revisor4600.dk, mærket hvilken stilling du søger

Du er selvfølgelig altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning

Kontakt os her

    Kontaktinformationer

    Tlf. 53 50 50 55

    Adresse: Toldbodvej 1, 4600 Køge

    Email: info@revisor4600.dk

    Betingelser og privatlivspolitik