Ledige stillinger

Ledige stillinger

Ledige stillinger: fleksjob eller studentermedhjælp som tilkaldevikar

Vi er interesseret i ansøgninger fra personer til f.eks. fleksjob eller studiejob, der kan nogle timer som tilkaldevikar med fast tilknytning inden for bogføring og regnskab, med min. 5 års erfaring. Kendskab til e-conomic, bogføringsloven og skat er et krav. Du er god til administration og erfaren med afstemninger i både e-conomic og excel. Du har en god ordenssans, og er omhyggelig med arbejdsprocesserne. Det er vigtigt at du kan samarbejde og tager ansvar for dit arbejde de timer du vil få. Du skal kende bogføringsloven og dens dokumentationskrav og hjælpe virksomheder med at opfylde disse krav og få indplementeret det i deres hverdag. Der vil være en helt del skrive arbejde, arkivering, administration og kommunikation. 

Lige nu søger vi en fast tilkaldevikar til ansættelse på timebasis, som vi kan  kalde ind, når behovet er der og ikke andet, men alt efter udviklingen, kan det gå hen og blive et fast timeantal, men ikke lige nu. Vi kan ikke love at der er noget fast lige nu. Så måske er der ingen timer, andre gange meget få timer eller flere i det, det er ikke til at vide, da det som sagt kun er når der er behov som udgangs punkt, der vil dog ikke på noget tidspunkt være en fuldtidsstilling i dette job.

Ansøgninger sendes til pia@revisor4600.dk, mærket hvilken stilling du søger

Du er selvfølgelig altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning

Køge Regnskab og Rådgivning ApS er en socialt ansvarsbevidst virksomhed, hvor alle arbejder på nedsat tid, og som gerne ansætter dygtige medarbejder på særlige vilkår, men som også gerne hjælpe og rådgiver andre virksomheder med at ansætte andre på særlige vilkår.

Kontakt os her

    Kontaktinformationer

    Tlf. 53 50 50 55

    Adresse: Toldbodvej 1, 4600 Køge

    Email: info@revisor4600.dk

    Betingelser og privatlivspolitik