Lej en medarbejder

Har du brug for assistance?

Har du brug for hjælp til diverse opgaver indenfor bogføring, rådgivning, regnskab og andre opgaver, så lej en medarbejder her. Du kan læse mere om det eller kontakt os. Vi kan lave opgaverne på vores kontor, hjemme eller vi køre ud hos dig eller logger på hos jer. Tryk nedenfor på det du ønsker svar på.

Bogføring

Bogføring

Har du brug for en medarbejder til at hjælpe dig med at nøje registrere dine transaktioner på en systematisk måde? Vi løser både opgaverne online, hos jer eller hos os. Vi køre både ud til fast som løse opgaver. Du kan bruge os som assistance ved sygdom eller I er kommet bag ud eller som observatør på at regnskabet er ok. Du kan selvfølgelig også bruge os på fast basis.

Har du brug for os på fast basis eller som assistance, Så kan du kontakte os og aftale nærmere. Det gælder både i forhold til bogføring, regnskab, controlling, løn og rådgivning

Rådgivning

Rådgivning

Har du brug en hjælp og rådgivning omkring din økonomi, din virksomehedsdrift, personaleløn eller gældsrådgivning?

Du kan bruge os fast eller på timebasis. Vi køre gerne ud, men kan ellers gøre meget online eller på vores kontor.

Hvad er dit behov for vores hjælp? Du kan kontakte os, og du kan fortælle om hvad du mangler, eller gerne vil bruge os til og evt. kan vi holde et møde, eller leje os nedenfor, så kan vi aftale nærmere. 

Regnskab

Regnskab

Har du brug for hjælp til årsregnskaber, skattersager, oprettelse af virksomheder, selskaber eller alkoholbevillinger? 

Er du en større virksomhed eller revisions selksab, Så kan du kontakte os, eller leje os nedenfor, så kan vi aftale nærmere. Vi laver både tingene online, ude hos jer eller hos os selv. 

Har du brug for undervisning?

Er du interesseret i at læse mere om undervisning? Så  tryk på knappen nedenunder og læs mere

Kontakt os her

    Kontaktinformationer

    Tlf. 53 50 50 55

    Adresse: Toldbodvej 1, 4600 Køge

    Email: info@revisor4600.dk

    Betingelser og privatlivspolitik