Rådgivning

Vækst

Har du en drøm om at din virksomhed vækster, er vi din daglige sparringspartnere, hvor vi rådgiver dig i muligheder til at du opnår dine mål. Inden du bare siger vækst, så er der flere ting du skal have gjort dig klart. Du kan læse lige mere her, og så er du meget velkommen til at kontakte os for at få gang i dine drømme.

Struktur og arbejdsgange

Struktur og arbejdsgange er vigtige faktorer i hverdagen for om du har du succes eller mangler overblik og har stress. Gennem samtaler skaber vi et overblik over bedre arbejdsgange og struktur i hverdagen både for private og virksomheder.

Turnarounds

Har din virksomhed store økonomiske problemer ser vi på mulighederne for at vende virksomheden. vi forhandler med kreditorer, skat og banker, og prøver at hjælpe dig med at se muligheder. Måske kan vi sammen finde nye områder, hvor du kan vækste eller vi ser på dine økonomiske muligheder for omstrukturering eller hvad der nu er muligt. Husk jo før du kommer, jo bedre har vi mulighed for at hjælpe dig. Er du kommet for sent,  så kan vi fortælle dig lidt om hvordan eller hvad der vil ske og hjælpe dig med samtaler, der måske kan give dit et overblik

Mentorsamtaler

Vi arbejder med udvikling og struktur for virksomhedsledere, medarbejdere,. Ligeledes arbejder vi med privatpersoner der har fået stress, eller dårlige rygge og som skal fastholdes i arbejde eller tilbage på arbejdsmarket. Vi har over 15 års erfaringer som mentorer, og har gennem flere år haft samarbejde med flere kommuner.

Udvikling og Sparring

Ønsker du at starte en virksomhed eller udvikle vidre på din virksomhed? Vi er din daglige sparringspartner i din udvikling. Vi lytter og kommer med muligheder, spørger ind til din forretning og via sparring, finder du måske nye muligheder, arbejdsområder og tiltag som udvikler din forretning. Vi har over 22 års erfaring på området

Undervisning

Vi tager ud og underviser på skoler Og uddannelsesinstitutioner samt i virksomheder. Vi underviser i økonomi og regnskab, bogføring i dagligdagen, bedre struktur og arbejdsgange, samt hvad det betyder at være selvstændig og de forskellige virksomhedsformer og hvad det betyder i hverdagen og hvad man skal være opmærksom på.

Læs mere på knappen nedenfor

Kontakt os her

    Kontaktinformationer

    Tlf. 53 50 50 55

    Adresse: Toldbodvej 1, 4600 Køge

    Email: info@revisor4600.dk

    Betingelser og privatlivspolitik