Ledige stillinger

Søger du nyt arbejde? Her kan du læse om Job, Praktik , opkvalificering og Uddannelse

Vil du gerne arbejde hos os?

Hos Køge Regnskab og rådgivning ApS er der mange muligheder for job eller praktik via din uddannelse.

Vi er en lille virksomhed med mange forskellige projekter, hvor vi løbende skal bruge forskellige personalekompentencer. Derfor ansætter vi løbende personer til diverse projekter indenfor regnskab, vækst, Kapitalfremskaffese, jura,markedsføring, webdesign, Seo og meget mere på forskelligt timeantal og evt. i kortere perioder. Vi er også åbne for praktikanter i forbindelse med deres uddannelse eller som mulighed for en åbning til arbejdsmarkedet.

Der er hele tiden gang i nye spændede projekter, så du er altid velkommen til at sende en uopfordet ansøgning,. det kan jo være vi kan bruge lige netop dig.

Kontakt os her, hvis du er interesseret eller gerne vil hører mere.

Du kan se de ledige stillinger i øjeblikket ude til højre. I øjeblikket har vi ingen ledige stillinger.

Vi er godkendte til at have elever inden for Administration, Økonomi, Revision samt Multimedie Designere. Vi er ligeledes Google Partnere.

 

LEDIGE STILLINGER

Kan du lave hjemmesider i wordpress og joomla?

Vi søger i øjeblikket en person som vil sidde med opbygning, og opdateringer og lave hjemmesider fra grunden og som har styr på SEO. Siderne skal være lette at redigere og tilføje billeder og blogs samt nyhedsbreve. Siderne skal være mobilvenlige. Har du kendskab til sider med booking og salg herunder webshops, vil det være en fordel. Siderne skal henvende sig til den målgruppe opgaverne er tiltænkt, og skal kunne give cashback i forhold til salg for hjemmesidernes ejer. Der er pt.tale om en stilling på få timer, hvor studerende og personer tilkendt fleksjob opfordres til at søge, men alle er meget velkomne til at søge.

Søger du nyt arbejde?

Her kan du læse mere om job, praktik og uddannelses pladser indenfor kontor, administration, regnskab, marketing, IT, multimedie og Kommunikation.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at sende en uopfordret saglig ansøgning til os, hvor du fortæller hvad du kan gøre for vores virksomhed.

Kontoret er røgfrit.