Undervisning

Undervisning

Vi tager ud og underviser på skoler Og uddannelsesinstitutioner samt i virksomheder.

Vi underviser i økonomi og regnskab, bogføring i dagligdagen, bedre struktur og arbejdsgange, samt hvad det betyder at være selvstændig og de forskellige virksomhedsformer og hvad det betyder i hverdagen og hvad man skal være opmærksom på.

Hvad skal man for eksempel tage højde for i et budget, hvad skal det bruges til, og hvad er realistisk og hvad er der af forhåbninger og hvad skal man være opmærksom på. På skoler underviser vi i budget blandt andet på hvad man kan bruge sine penge på, både sSådan rent privat og så underviser vi i hvis man godt vil have noget virksomhedsøkonomi ind i hvordan man bruger det i en virksomhed og hvad Det er man skal være opmærksom på og hvilke parametre man skal tage højde for.  Vi underviser også i hvordan man laver et budget.

Ligeledes underviser vi i oplevelsesøkonomi og hvad Det har af betydning for en bedre økonomi og hvordan man for bedre bundlinjen. En bedre økonomi handler ikke nødvendigvis bare om og øge omsætningen, den handler også om hvad du bruger dine penge til og hvordan du ser fremtiden og hvad du ser af muligheder for at udvikle din virksomhed som skaber vækst og en bedre bundlinje. Forhøjet indtjening handler ikke udelukkende om at have en større omsætning det handler i lige så stor grad om hvordan dine udgifter er og hvordan din daglige økonomi ser ud.

Ligeledes underviser vi i hvordan man tænker strategier, når man har en god ide, eller ønsker at vækste, og hvordan man ligger en forretningsplan som holder, sammenlagt med at man har styr på sit budget.

Der er selvfølgelig også mulighed for at få undervisning online

Kontakt os her

    Kontaktinformationer

    Tlf. 53 50 50 55

    Adresse: Toldbodvej 1, 4600 Køge

    Email: info@revisor4600.dk

    Betingelser og privatlivspolitik