Ønsker du en ny bank?

Har du brug for en ny bank der arbejder med dig og ikke gør dig søvnløs ? Det er ikke altid nemt med et bankskifte, og ofte skal man lige overveje, hvad det er der gør at du ønsker en ny bank og hvilke muligheder du har, samt hvad det vil betyde.

Vi hjælper dig med at skabe et overblik over dine muligheder og hvad det vil have af betydning. Vi lægger budgetter og tager samtaler med diverse banker og ser på dine muligheder for bankskifte og under hvilke betingelser som kan give mening og muligheder for dig som privatperson eller virksomhed.

Det er vigtigt at du kender dine ønsker og behov til en ny bank. Er du nystartet og skal have en bank til din virksomhed ? Mange banker ønsker et fuldt engagement, hvor du har din privat økonomi i samme pengeinstitut, andre kan være interesseret, men det er ikke et must. Nogle banker er mere tunge i deres administration i forhold forskellige til virksomhedsstørrelser, og andre igen ønsker egentlig ikke erhverv.

Er du privat person, og skal have en lønkonto og evt. omlægning af kassekreditter og lån, så kan det igen være nogle andre banker, der vil være interessant for dig.

Kontakt os, og aftal et møde, så finder vi ud af hvilke ønsker du har til en bank.

Kontakt os i dag

Book en tid eller ring til os på 53 50 50 55 og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe netop dig og din virksomhed med.