Vækst

Har du en drøm om at din virksomhed vækster, er vi din daglige sparringspartnere, hvor vi rådgiver dig i muligheder til at du opnår dine mål. Inden du bare siger vækst, så er der flere ting du skal have gjort dig klart. Du kan læse lige mere her, og så er du meget velkommen til at kontakte os for at få gang i dine drømme.

Struktur og arbejdsgange

Vi giver dig et overblik over din virksomheds nuværende situation og hjælper dig med at se nye muligheder – og i sidste en mulighed for en sundere bundlinje.

Turnarounds

Har din virksomhed store økonomiske problemer ser vi på mulighederne for at vende virksomheden. vi forhandler med kreditorer, skat og banker, og prøver at hjælpe dig med at se muligheder. Måske kan vi sammen finde nye områder, hvor du kan vækste eller vi ser på dine økonomiske muligheder for omstrukturering eller hvad der nu er muligt. Husk jo før du kommer, jo bedre har vi mulighed for at hjælpe dig. Er du kommet for sent, så kan vi fortælle dig lidt om hvordan eller hvad der vil ske og hjælpe dig med samtaler, der måske kan give dit et overblik

Mentorsamtaler

Mentorsamtaler er til dig som privatperson, medarbejder eller som virksomhed, der har brug for hjælp til at få overblik over dine muligheder og udvikle dig. Det kan være du har nogle problemstillinger, som du ønsker at se fra en anden vinkel, eller har et ønske om forbedringer, og ikke lige ved hvordan du løser at komme der til.

Udvikling og Sparring

Ønsker du at starte en virksomhed eller udvikle vidre på din virksomhed? Vi er din daglige sparringspartner i din udvikling. Vi lytter og kommer med muligheder, spørger ind til din forretning og via sparring, finder du måske nye muligheder, arbejdsområder og tiltag som udvikler din forretning. Vi har over 22 års erfaring på området