Sparring som værktøj i hverdagen

Det er altid godt at have sin revisor med som daglig sparringspartner, og her har vi rigtig mange års erfaring.

Som leder af en virksomhed opstår der tanker og spørgsmål, som ikke altid kan deles med andre i virksomheden Det er en rigtig god idé at vende sine ideer med sin Revisor, så man får taget de rigtige beslutninger og får lavet den rigtige struktur fra starten. Det gælder både når du går med tanker om udvidelse, investeringer i materiale, køb eller nye forretnings områder og meget mere.

Vi er løbende på kurser og holder os opdateret omkring de mange muligheder, regler og konsekvenser inden for beskatning, virksomhedsstruktur, finansiering, tilskud og hvad der ellers findes af regler. En god revisor er en vigtig del af dit firmas succes. En god revisor kan gøre forskellen på succes og fiasko og hjælpe dig med alt fra Bogføring, overblik, momsregnskab, lovgivning, årsregnskab, effektivisering, finansiering og meget mere.

Hos os kan du frit spørge om lovgivning, muligheder og systemer. Vi kan være med til at give dig:

 • Overblik
 • Se muligheder og få ideer til nye tiltag
 • Få øje på potentielle samarbejdspartnere
 • Udarbejde forretningsplan
 • Skabe struktur og arbejdsgange
 • Finde finansiering
 • Personale sammensætning


Oprettelse af virksomhed, selskab eller forening

Er du iværksætter og vil starte en ny virksomhed, et selskab eller forening?

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning fra start. Der findes mange forskellige former for virksomheds konstruktioner, og når du starter en virksomhed, er det derfor vigtigt at du vælger den rigtige virksomheds form, for at komme godt fra start.

Fortæl os om din forretnings ide og hvordan du gerne vil drive din virksomhed, hvordan du ser fremtiden, så fortæller vi dig lidt om de muligheder for virksomhedskonstruktion der kan være relevant for dig. Så hjælper vi dig med at oprette det og komme godt i gang med ordentlige arbejdsgange og registreringer, og opbygge et bogholderi, som giver dig mulighed for at navigere og have overblik over økonomien, og gøre klar til at vi laver dit årsregnskab. Bestil et møde ved at kontakte os her. Du kan også ringe til os på 53 50 50 55 i alm. åbningstid.

Har du brug for en alkoholbevilling?

or at servere øl, vin og spiritus skal virksomheden have en alkoholbevilling. Alkoholbevillinger kan kun gives til selskaber der har næringsbrev til forretningsstedet

Vi har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder der driver cafeer, restaurationer, beværtninger, diskoteker m.m. Vi laver budgetter og hjælper med at søge alkoholbevilling, derudover laver vi bogføring, løn og regnskab og er deres daglige sparringspartner.

Når der ansøges om alkoholbevilling eller fornyelser, hjælper vi med det. Vi lægger budget, laver dit regnskab og søger alkolholbevilling.

Skattesager

Har du fået et brev fra SKAT du ikke forstår?

Har du fået et brev fra skat om at du skylder i skat, moms, afgifter eller andre udfordringer med udeståendek, ja så kan du kontakte os, og så danner vi os et overblik over din økonomi og danner os et billede af den reelle situation og dine muligheder.

Ofte betyder det at vi gennemgår dit regnskab og din bogføring og meget ofte skal der ryddes op,

Vi tager dialogen med SKAT og tager også gerne med dig til møder. Det er vigtigt at finde gode reelle løsninger, derfor forhandler vi gerne for dig, og finder de muligheder du har i forhold til din situation du er i.

 • Har du spørgsmål til hvordan du bliver beskattet?
 • Er du selvstændig og vil gerne vide noget om skattereglerne?
 • Har du fået et brev fra SKAT som du ikke forstår?
 • Ønsker du at starte en virksomhed, og vil gerne vide noget om regler?

Så er du velkommen til at kontakte os, så skal vi se hvad vi kan gøre for dig.

Selvangivelse

Hvert år skal der selvangives til SKAT.

Hvis du er almindelig lønmodtager er der nødvendigvis ikke så meget der skal ændres, men alligevel er der flere ting du lige skal huske at have med og tjekke, for ikke at snyde i skat og ikke mindst ikke at snyde dig selv. Husk også at du skal indberette håndværker fradraget, hvis du kan benytte dig af det. Det kan også være at du er blevet arbejdsløs eller har fået nyt arbejde. Her skal du være opmærksom på kørsel og beskæftigelsesfradrag.

Alle selvstændige skal lave en udvidet selvangivelse.

Vi hjælper dig gerne med at lave din selvangivelser eller med spørgsmål omkring det.

Kontakt os i dag

Book en tid eller ring til os på 53 50 50 55 og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe netop dig og din virksomhed med.