Regnskab

Bogholderi & Løn

Vi hjælper dig med dit daglige bogholderi og laver dit momsregnskab eller lønsumsafgift. 
Vi laver løn for dine medarbejdere og bliver du eller dine medarbejdere syge, rådgiver dig også omkring regler og muligheder for fastholdelse af gode og dygtige medarbejdere, så du undgår videns tab. Derudover kan vi fakturere dine kunder samt rykke dem. Vi laver også kreditor styrring, afdelings regnskab og har du brug for det også projektregnskaber ud fra bogføringen. Alt efter hvad vi aftaler kan vi tage os udelukkende af finansbogføring eller en mere specialiseret bogføring, hvor vi kontere dine bogføring, og tager os af hele dit bogholderi, og tager telefonen og både rykker dine kunder og laver likviditetsstyring og taler med dine kreditorer. 

Budget

Vi hjælper dig med at lave budgetter så du få et bedre overblik over din likviditet. Vi laver både løbene eller årlige budgetter. Har du et projekt du gerne vil have et budget til, laver vi også det ? Skal du have et budet til din bank eller finansieringsinstitut, er vi klar til at hjælpe dig.

Årsregnskab

Vi laver årsregnskab for små og mellem-store ejerledet virksomheder. Vi hjælper også med selvangivelser. Vi har specialiseret os i ejer ledede virksomheder, enten som private virksomheder eller ApS, eller s.m.b.a.’er,  I/S m.m.. Vi har ligeledes erfaring, hvor det er en bestyrelse, der er ledelsen. 

Revisor

Har du brug for en revisor i daglige dagen så er vi din daglige sparringspartner. Får du en skatte sag, så kontakt os, så finder vi ud af hvad der kan gøres. Har du ideer, eller udfordringer du gerne vil have revisorhjælp, så kontatk os, så du får vendt hvad der er muligt og får et overblik

Kontakt os her

    Kontaktinformationer

    Tlf. 53 50 50 55

    Adresse: Toldbodvej 1, 4600 Køge

    Email: info@revisor4600.dk

    Betingelser og privatlivspolitik