Gældsrådgivning

Gældsrådgivning – Har du brug for hjælp til din økonomi ?

Gældsrådgivning – Har du brug for hjælp til din økonomi?

Har du brug for gældsrådgivning ? Har du mistet overblikket over din økonomi og har du gæld til op over begge øre?  Så kontakt os her,

Så hjælper vi dig med at skabe orden i kaos, og få struktur på din økonomi, og din hverdag. Sammen danner vi os et overblik over din økonomi og dine økonomiske muligheder.

Vi hjælper dig med at forhandle aftaler med dine kreditorer, banker, skat m.m. Vi laver budgetter og kan hjælpe dig med at administrere din økonomi, så du selv kan blive herre over din egen økonomi igen, og have styr på fremtiden.

Uanset om du har fået rod i din økonomi fordi du ikke har kunne styre dine indkøb eller fordi du har nogle udfordringer i dit liv, som har gjort at de økonomi sejler, så står vi klar til at rådgive dig om dine muligheder.

Har du styr på din økonomi, men vil gerne blive bedre til at sparre op eller få et bedre overblik, hjælper vi dig også med det.

Kom i gang med et gældsrådgivnings forløb

Når du er klar til at tage skridtet til at få overblik og handle på dine muligheder, så kontakter du os, for et møde. Til mødet fortæller du om din situation og hvad der ligger lidt til grund, samt hvad du har af ønsker og drømme for at få en bedre økonomi. Et gældsrådgivningsforløb tager ofte flere måneder og kan også tage år, alt efter situation og gæld og din egen indsats og evne til at få styr på dine vaner og økonomi.