Mentorsamtaler

Mentorsamtaler er til dig som privatperson, medarbejder eller som virksomhed, der har brug for hjælp til at få overblik over dine muligheder og udvikle dig. Det kan være du har nogle problemstillinger, som du ønsker at se fra en anden vinkel, eller har et ønske om forbedringer, og ikke lige ved hvordan du løser at komme der til.

Er du ramt af Stress, og prøver at få arbejdsliv, virksomhed eller privatliv til at hænge sammen, så hjælpe vi dig via samtaler med forståelse for mekanismer og nogle arbejdsgang og struktur, som kan give dig overskud til også at se muligheder. Pia er mentor og har arbejdet med dette i over 20 år.

Personlig udvikling

Ønsker du at udvikle dig eller har et mål, men ved ikke hvordan du skal nå der hen? Her hjælpe vi dig også med at finde ud af hvad det helt præcist er du gerne vil, og få sat nogle mere konkrete mål, som du kan arbejde med og giver dig nogle redskaber i dit penalhus til at arbejde med, så du finder løsninger.

Når du tilmelder dig mentorsamtaler, aftales der et forløb, hvor vi aftaler hvad det er der skal arbejdes med. Ofte kan det være svært at sætte ord på til start, men det kan også aftales et forløb, hvor der arbejdes med et større hele, eller enkelte dele i en sammenhæng. Vi arbejder meget med struktur, arbejdsgange, overblik, økonomi og hver dag, og udfordringer, samt finde løsninger.

Kontakt os i dag

Book en tid eller ring til os på 53 50 50 55 og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe netop dig og din virksomhed med.