Vækst kræver orden i regnskabet

Når du ønsker at skabe vækst i din virksomhed, kræver det nøje overvejelser om din virksomheds budget og økonomi. Disse refleksioner er afgørende for, om du lykkes med din målsætning og får virksomheden til at blomstre. Orden i regnskabet, er en god start for at skab overblik over dine mulighede for vækst.

Det, at vækste sin virksomhed, kan være et mål i sig selv, men det er også vigtigt at gennemtænke årsagen til ønsket om vækst:

  • Ønsket om nye markeder for dermed at være mindre følsom for lokale udsving?
  • Ønsket om større potentiale?
  • Ønsket om større indtjening?

At din virksomhed bliver større er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at du tjener flere penge. Det er meget vigtigt helt fra start at have lagt sig nogle mål og strategier, og derefter planlægge væksten. I selve planlægningen er det vigtigt at tænke økonomien ind, få lagt budgetter og holde styr på administrationen, bogføringen og regnskabet. Skrider økonomien, skal der kunne ageres hurtigt, og i sidste ende kan det have betydning for, om hele projektet lykkes eller i værste fald om virksomheden overlever.

Struktur og arbejdsgange både før, under og efter processen med at vækste er meget vigtig for om dit projekt kommer i hus. Vi rådgiver dig og giver dig sparring, og følger dig og din virksomhed i hele processen.

Når en viksomhed ønsker at vækste er der mange faktorer der skal spille sammen og det er vigtigt at have et godt overblik. Når vi er med, så stiller vi spørgsmål til nogle af de ting du har gang i, og spørger ind til om du har overblik over nogle af de ting, som du skal have styr på i forhold til struktur, arbejdsgange, økonomi, medarbejdere, regler, tilladelser og mange små som store praktiske udfordringer som du vil møde eller skal tage stilling til. F.eks. er det også vigtigt at du har styr på din finansiering, evt. løbende projektstyring samt om du har den rigtige bank, og den arbejder med dig.

Kontakt os i dag

Book en tid eller ring til os på 53 50 50 55 og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe netop dig og din virksomhed med.