Årsregnskab

Årsregnskab skal laves hvert år og giver et overblik over hvordan året er gået og hvilken tilstand virksomheden har. Et årsregnskab er ikke kun tal, men et vigtigt værktøj for hvordan virksomheden har det og hvilke muligheder den har for udvikling. Vi tager gerne en snak med dig omkring dit regnskab og hvad det viser og hvad det betyder for dig, så du bliver klogere på din virksomhed, og hvilke mål og muligheder du har for fremtiden og hvad du kan gøre for at nå nye mål.

Vi har specialiseret os i at lave årsregnskab for ejerledede virksomheder i hele Danmark, hvilket betyder at vi har fokus på at lave årsregnskab for personligt ejede virksomheder, ApS, I/S samt s.m.b.a. selskaber.

Herunder; selskabsregnskaber Klasse B tilknyttet en statsautoriseret revisor, samt selskabsregnskaber klasse B uden revisionspligt.

Derudover laver vi årsregnskab for foreninger og private selvangivelser.

Har din virksomhed revisionspligt, finder vi den rigtige løsning for dig.

Vi hjælper også med at oprette private virksomheder og ApS selskaber.

Om din virksomhed har revisionspligt eller ej, afhænger af flere faktorer, men hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at spørge os.

Derudover har vi samarbejdsaftaler med statsautoriserede revisorer.

Revisor Thomas Eilert har specialiseret sig i årsregnskab, skattesager og selskabsbeskatning.

Rådgiver Pia Eilert har specialiseret sig i rådgivning omkring forbedring i virksomheder og bedre økonomi. Pia arbejder med økonomisk muligheder, struktur og overblik, arbejdsgange og udvikling af virksomheder.

Vi kommer gerne ud til jer, også selv om i bor i Jylland eller på øerne, men det er selvfølgelig dyrere når vi skal køre langt og evt. overnatte, færge eller bro, men vi kommer.

Vi har klienter i hele Danmark, og holder gerne online møder, på f.eks. Teams.

Kontakt os i dag

Book en tid eller ring til os på 53 50 50 55 og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe netop dig og din virksomhed med.