Har du brug for hjælp til dit budget?


Budget ? Har du styr på dit budget? Hvad betyder det og hvad skal du bruge det til? Et budget er en forventning om, hvordan indtægter og udgifter vil være over en periode, og bør bruges i hverdagen, som styring af økonomien, så hvis der sker ændringer, kan der hurtigt tages action på det.

Det er vigtigt at følge op på budgettet løbene og afstemme det til de korrekte regnskabstal (f.eks. løbene bogføring), så der løbende kan afstemmes forventninger til, hvordan regnskabet vil se ud, når det skal afsluttes.

Dit Budget giver dig overblik og mulighed for at styre dine forventninger i den retning du gerne vil, men det giver dig også mulighed for at kunne reagere i tide, hvis bundlinjen ikke ser ud til at blive som forventet. Dit budget bruger du til at sætte dig nye mål, og til at se hvordan det går med at nå dine mål

Private og virksomheder

Vi hjælper både private og virksomheder. Mange kan hurtigt miste overblikket samt overskuddet til selv at gøre noget ved sine udgifter og forbrugsvaner.

Kontakt os og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe netop dig med.

Du kan bruge nedenstående link til vores kontaktformular eller ring til os på 53 50 50 55.

Kontakt os i dag

Book en tid eller ring til os på 53 50 50 55 og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe netop dig og din virksomhed med.