Turnarounds

Flere og flere virksomheder oplever at stå i en situation, hvor tanken om at lukke er blevet daglig kost. Det er her, turnaround bliver interessant, og kan betyde alt for fremtiden.

De fleste virksomheder oplever et behov for en kvalificeret medspiller at vende tingene med, hvor der uforpligtende kan komme tanker og ideer frem, som ikke nødvendigvis skal føres ud i livet.

Jo før man indser, at der er et problem, jo før er der mulighed for at rette op og se nye muligheder. Muligheder, som måske kan rede virksomhedens fortsatte drift og vende den til en indbringende forretning igen.

Vi har over 20 års erfaring

Vi har 20 års erfaring med turnarounds, selvom det ikke altid kan lade sig gøre at rede virksomheden, vil vi gøre vores bedste for at forsøge.

Men hvis intet står til at rede, er vi på sidelinjen og hjælper med landingen.

En virksomhed er konstant i bevægelse og fremdrift, og du skal dagligt forholde dig til problemstillinger.

Når du skal lave en turnaround, er der ofte store ting at tage stilling til, og du må gøre dig det klart, at der skal ændres radikalt i den måde, du hidtil har tænkt på.

Vi hjælper med overblik og mulige løsningsforslag, men kan selvfølgelig ikke give nogle garantier. I sidste ende er dig, der beslutter, hvad du vælger at gøre.

Vi har erfaring med accorderinger (aftaler med kreditorer om nedskrivelse af gæld), og betalings og afdragsordninger.

Kontakt os idag, og få den nødvendige hjælp.

Kontakt os i dag

Book en tid eller ring til os på 53 50 50 55 og lad os få en snak om, hvad vi kan hjælpe netop dig og din virksomhed med.